Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
This Entry Is For Him
Saturday, November 10, 2012 • 4:37 PM • 0 comments
Assalamualaikum :)

So , this is the first post i've wrote after PMR . You know , many things happened to me till I feel that I'm very unlucky . First , I've fallen in love with a guy named tettt. Or I liked to call him Mr. AH . *Only several people know what is the AH stand for*  I don't know why I liked him very much . Maybe because of his *rendah diri* and kindness . Baru kenal dia tak menghalang aku untuk minat dia . I feel like I've been through the first-sight love *although it's not actually* . Hehe . 

Nak cerita punyalah aku minat dia , sampai-2 aku yg tak pernah bagi apa-2 hadiah untuk mana-2 guy before this , boleh decide nak bagi dia hadiah . Haha . Although dia anggap aku as kawan je , tapi aku tak kisahh . Aku ikhlas nak kawan dengan dia :)

Maybe betul apa orang cakap , jangan mengharap terlalu tinggi , sebab kita kena 'simpan sikit' untuk diri kita . I stalked his Facebook , and I read a comment which says "Aku anggap dia as kawan je" . You know , disappointment set in myself  at first , but I quickly say "It's okayy , don't force people who don't want, if we are meant to be , then we will". Aku berpegang pada tu .

Takpelah , dia terima hadiah aku tu pun dah kira bersyukur . At least , aku dah cuba . Kan ? :)  Kalau Mr.AH baca ni , I would like to say , "Glad to be your best friend dear" . By the wayy , thanks to kak ainaa and kak syahirah for introducing me to him . Sayang korangg :*

Second thing that makes me feel very dissappointed , my father changed my Facebook account's password .  
Then , I can't online anymore . It's okayy if I can't online , but macam mana secret-2 aku dalam tu ? Macam mana kalau bapak aku 'tolong' onlinekan ? HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ! *jerit kuat2 release tension,Haha*  Sometimes fear set in my mind . But its okayy .  Pasrah jelaaa . Haishh . *I will try until I get my facebook pass again :'3*

By the wayy , Pray for my PMR's result . I hope I could get 9a's . I hope . I hope . I hope sooooooo ! Hahah . Dah gila . Kbyee , See you againn . 


PASTFUTURE
BONJOUR
"Mereka merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang." 'Ali Imran:54


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Setelah Hampir Setahun Tak Menulis .
  • Buka cerita Baru , Cerita tahun 2012 :)
  • Usrah itu Keluarga ^^
  • Road To Success :)
  • Ukhwah demi ALLAH itu Indah :)
  • Kem Generasi Ulul Quran III :)
  • I love all of THEM :)
  • Kasut Ohh Kasut -.-
  • Segmen Mari Kenali Saya Dan Blog Saya .
  • SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom...