Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Rindu dengan budak-2 kecik nii . Fasi-2 dia . #2011memories


Tahun ni ada sikit perubahan dalam kem nii . Mungkin sebab tahun ni ramai Fasilitator daripada ITQAN . Ada beberapa orang je daripada maahad ahmadi. Cikgu Mohd kan dah piindah kat ITQAN (Institut Tahfiz Quran,Gemencheh) . Yang aku kenal abg firdaus dengan kak athira jelaa , sebab haritu aku ada pergi kem Road To Success and diorang ada masa tu . Tapi yang perempuan rasanya ramai jugak KOT student maahad . Aku pun tak bagi tumpuan sangat masa diorang briefing and masa ice breaking tadi. Hee. *Takpe-2 , nanti kita kenal-2 lagi yee akak-2 ? ;) hehe.

By the wayy , Hari pertama ni agak hambar  sikit . *Maaflah kalau ada yang terasa* Aku agak diorang ni memang baik-2 sebab.. yelaa para huffaz semuanya :) Tapi ni baru first dayy . Kita tunggu hari-2 yang seterusnya. I  guess it will be better . 

Ukhuwah kami bakal seerat ini .
Ukhuwahh ? Alhamdulillah . Semoga ini berkekalan . But I guess , if Capital J and Capital T ada , lagi best >.< Tapi diorangg tak dapat datang . Ada satu benda baru tahun ni , taktahu nama apa . tapi kitorng kena buat kipas pakai kertas A4 , and dalam lipatan kertas tu , ada maklumat-2 kawan-2 satu kumpulan supaya kita boleh terus contact diorng .*kumpulan aku banyak diva woo , manyak sporting lah diorang <3* Unik kan ? Tak pernah jumpa kat tempat lain .

Then , kitorang ada nyanyi satu lagu macam tahun lepas , a song by Faizal Tahir entitled Gemuruh Jiwa . Mula-2 biasalah , semua malu-2 . tapi hari-2 dah nak akhir nanti , Confirm masing-2 excited bila nak buat benda ni . Nyanyi sambil buat gaya . Best tahu . Rindu budak-2 kecik tahun lepas yang havoc gilerr ! Haha . Satu je benda yang aku tunggu-2 , nyanyi lagu Hijrah Perjuangan . Tahun lepas nyanyi sambil tangan atas bahu kawan , macam gambar atas tuu . Memang berjaya ahh rapatkan ukhuwah . Hehe . Sampai tahun ni aku rapat dengan budak-2 kumpulan aku tahun lepas . Siap buat usrah lagi .

Apa-2 pun , aku tulis ni tak bertujuan nak judge fasi-2 atau siapa-2 , tapi cuma suarakan pendapat . Jangan pulak ada yang terasa hati , chill okayy ? Hihi . Tunggu hari terakhir , I'll write another bout this  ;) Chaiyokk-2 ! Tahniah la kat fasi sebab sabar , bukan senang nak handle budak kecik yang ramai lagi comel macam saya ni XD ehh kecik ke aku ni ? bhaha -,-merepek sudah , okay laa , till then , we'll meet again . 

#resultPMR makin dekat meyy >.< Pray for me . 









PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • This Entry Is For Him
  • Setelah Hampir Setahun Tak Menulis .
  • Buka cerita Baru , Cerita tahun 2012 :)
  • Usrah itu Keluarga ^^
  • Road To Success :)
  • Ukhwah demi ALLAH itu Indah :)
  • Kem Generasi Ulul Quran III :)
  • I love all of THEM :)
  • Kasut Ohh Kasut -.-
  • Segmen Mari Kenali Saya Dan Blog Saya .