Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
Selamat Hari Raya korangg :)


So, long time no see a . Hee . Aku sebok sikit nak PMR *sebok hapanya , nak kata belajar , tak jugak;p* . Trial punye result pun teruk gilaa . Aku pun taktau laah kenapa . Kadang-2 , kita terlupa dengan apa yang kita dah buat . Dan , setiap apa yang kita buat , baik mahupun jahat , pasti ada balasan , besar ataupun kecil . 

Dah-2 . Sedih2 pulakk *sedih lah sangat*. Btw , tak lama je lagi nak PMR . Wah , nervous aku nyah ~ Aku dah janji ngan bapak aku , kalau dapat 9a's pmr , aku dapat DSLR@diseluar kata bapak sedara aku . Punya lama aku tak meng'hapdate' blog ni , macam2 dah jadi . Korang ingat tak dulu aku ada post pasal bekas sweetheart aku ? Dah , aku tau korang tak engad . *Jangan cari , sebab aku dah padam ! Haha !;p* Sekarang , dah 'bercerai' dah aku ngan dia . Bercerai ? Macam dah nikah pulakk -..- Dasar manusia perasan . Dahlah malas nak cerita . *SOBSOB* 

Tapi aku nak jugak cerita . Sekarang pun aku dah ada Crush , bukan pengganti k . Haha . Aku pun dah malas nak bercintancintun , memeningkan kepala hotakk je . Lagipun , belum tenrtu dia jadi milik kita kan ? Kalau kita berusaha sekuat mana sekalipun , kalau dia bukan jodoh kita , kita tetap takkan jadi milik dia . Tetapi , kalau dia ada di hujung dunia sekalipun , kalau dah tertulis dia jodoh kita , dia tetap akan cari kita . Bak kata abg Qayyum , jangan couple2 masa sekarang ni , dah nak PMR dah . *okayy thanks abg bg nasihat <3 *  Lagipun kan , ayah aku cakap , LELAKI ni just nak mainkannnnnn perasaaannnnnn perempuannnnn tauuuuu ! Tapi bukan semua :) Penat tau fikir orang yang dah sakitkan hati kita . Apa2 pun , kita tetap ada Allah kan ? Chill .

Dah tutup cerita tu . Tahun depan kan aku kena pindah JOHOR . Negeri Sembilann ---> Johor . Jauh tuuu *jauh lah sangat*. Tapi aku cakap aku tak nak ikut . Sebab apa ? Hmmm , sebab aku paling tak suka jadi budak baru . Lagipun , aku sayang kengkawan kat TSI .*kau tahu TSI tu apa ? Taktahu diamm ,hee* Aku pun dah okayy dengan cikgu2 kat sini . TAPI , semua orang galakkan aku pindah SBP . Tengoklahh apa kata hati aku nanti . Bapak aku dah pergi dah kat JOHOR tu petang semalam , mak dengan adik2 aku ikut pindah tahun depan jeh . Sebab tahun ni aku nak PMR . Tak nak susahkan cikgu yang dah daftarkan aku tuu . Baikkan aku ? Hehe . Tapi taktaulah kot2 Allah bukakan hati aku ikut parents aku pindahh . Semua tu Kuasa ALLAH kan ? 
Dorang ni , the most important thing kat sch aw ! :)

Zira :)






Miezahh :)


Ini Tasya Rina , dia budak best, kepala dia macam aku! Sayang dia :)
And this is ME ^^

Cerita aku ni ada tak gaya ala-2 karangan PMR bahagian C ? Alaaaaa , yang lebih daripada 180 patah perkatan tuu ? Hihi . Okayylahh , lain kali sambung lagi . babaiii ~ Lefchiuu :)



























PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Buka cerita Baru , Cerita tahun 2012 :)
  • Usrah itu Keluarga ^^
  • Road To Success :)
  • Ukhwah demi ALLAH itu Indah :)
  • Kem Generasi Ulul Quran III :)
  • I love all of THEM :)
  • Kasut Ohh Kasut -.-
  • Segmen Mari Kenali Saya Dan Blog Saya .
  • SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom...
  • it's all about kyuhyun :)