Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
dy yg pandg kat kanan uh .
Nama diberi Nurul Afifah bt Shahabudin . aku tak tau nak cakap ape pasal dy , but for sure , she is one of my awesome best friends , and i love her very much ! (bukan lesboo k ) dy pindah ke melaka , she said that she'll study at Tun Perak sch . dy banyak tolong aku , and dy adelah orang paling tak hipokrit pernah aku jumpe , ya , for sure ! that's why i heart her very much ;) 

untuk Afifah :

Aku mintak maaf , sebab haritu aku merajuk dengan kau , aku nak gurau je sebenarnye , saje nak buat kenangan dengan kau , hehek , ngengade tak kawan kau ni ? ;) but for sure , aku dah lame maafkan kau kalau kau rase kau ade buat salah ngan aku . tapi bagi aku , Nothing . Doakan aku ea ? Aku akan sentiasa doakan kau . Ingat airmata aku haritu tau ? haha . aku nak kita same2 mengalirkan airmata GEMBIRA bile dpt result PMR nnti ye ? k , i love you , ma'attaufiq wannajah ea sayang .dan terima kasih untuk segalanya . 

Second :

sory ckg , sy curi gmbr . haha :D


His name is (Mr ) Nor Iman bin Mazlan . he's actually my english and maths teacher . tapi , dy dah tanamkan minat aku dalam maths . Terima kasih cikgu ! :)  tak best ar gune dy , kite gune BELIAU . haha , naseblah ckg ;) beliau pindah sebab nak sambung belajar katanya . by the way , dy eh eh beliau , banyak tolong aku . ye , kekadang rase macam kaunselor pun ade . MACAM je . hehe .

untuk Ckgu Iman ,

Thanks for all you've given to me . Terima kasih sebab sudi dengar cerita sy yang tak best , dan kekadang sy rase mcm menyusahkan ckg pulak . dan terima kasih untuk segala nasihat yg ckg bagi . banyak yg mempengaruhi fikiran sy . apa2pun , sy hargai apa yang ckg bagi .yang penting , doakan sy supaya dpt buat yg terbaik dlm PMR dan SPM nnti . Maafkan sy kalau ade buat ckg terase hati dengan percakapan sy , perbuatan dan segala2nye , halalkan makan minum ,ilmu yang ckg bagi .ade umur panjang kite jumpa lagi . saya doakan cikgu supaya berjaya , DUNIA DAN AKHIRAT :)  p/s: when you're getting marry (english bantai), jemput saya , sy nak tengok  wanita yang bertuah tu ;) 

Last but not least :

Sorry , takde gambar , taktaau nak amek kat mane .

her name is (Pn) Julaila bt Mohlas . she's also my teacher , she's teaching KHB . cikgu ni memang baik aku cakap ngan korang . untung spe anak dy ;) memang penyabar . *Sakinah ?* hee .

untuk Ckg Julaila:

terima kasih ckg ajar sy , maaf sy tak sempat jumpe ckg haritu . tahun depan dah tak dapat tengok muke ckg yg lawa tuh lagi , we'll miss you ckgu . KAMI SAYANG CIKGU ^^ Ade umur panjang kita jumpe lagi insyaAllah , nnti sy datang rumah ckg ye . maafkan sy kalau ade buat ckg sakit hati , terasa dan sebagainya , halalkan , segala makan minum , ilmu yang ckg dah ajar kat kami . TERIMA KASIH CIKGU ! :)

p/s: buat readers , nasihat aku : hargai ape yang ade depan mata kita , jangan sampai mereka dah takde baru nak menyesal ;) just an advise ^^

k bye , w'salam :)

Labels:



PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • Kasut Ohh Kasut -.-
  • Segmen Mari Kenali Saya Dan Blog Saya .
  • SEGMEN | Lyssa Faizureen Ajak Kenali Blogger . Jom...
  • it's all about kyuhyun :)
  • 6 reasons why sweet to be SINGLE .
  • titipan untuk wanita ~
  • keistimewaan wanita :)
  • shawl vs. tudung LABUH :)
  • latest :)
  • jalinan hati ke hati :)