Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
izzat malu-2 ~


family dia ade time kitong dtg , haha ~

amboii shidaa~

shidaa~


pntang jumpe , ade cerita:)

mak dy masak bnyk ~

sempat g kitorng tengok hntu bonceng , haha:D

bnyk tk kuih ? haha:D
sebelum aku sampai umah dak syafiQ nii , sesat barat aku cari umah ea , rupe nye depan mata jea . haha . =.= sampai2 jea , kitong tengok mak dy terus hidang makanan , ape lagi , kitorang pun bantai lh . pergh ! sedap mak dy masak . kenyang sampai malam . haha . #gebangjelebihh . -.- papepon , time kasih r kat syafiq sebab invite kitorng ea ~ hee :S

then , aku pun meneruskan perjalanan ke ruma shidaa plakk , kat umah shidaa , nenek dy masak bihun gorengg tw . sedapp(: kenyang akuu . aku stay umah dy sampai 8 malam ,  terus g tusyen umah cguu iman . tusyen math uhh . #bajedplakaku.haha.  skali skale takpe kot . hee:D

time kat umah shida , aku ajak dy g umah husna , punyelh jauh kitorng jalan kaki , last2 bile smpy , dy tkde kat rumah . pergh ! meme terbaik arh . penat , hilang segala lemak yg terbentuk setelah melantak rakus dirumah mereke-2. #ayatakuutkmenahan.

then , aku upload gmbr terbaru , #sajebosan-2.

aku nan wan , time ni buke puasa kat sch .

minah toilet . haha:D

macam #$%^&

control ayuu plak kitorng:)

yang ni memang betul2 baru , malam tadi beb :)
hee , okay , the end . okay , bye-2 kamu semua, sayang korang:) #cehh hipokrit . haha . till then , assalamualaikum , -farzana-

Labels:



PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • huu . rinduu.
  • tolong beritahu dia:)
  • My Sunshine too:)
  • it's about today :)
  • Wordless Wednesday :)
  • tak de keje^^
  • bismillahirrahmanirrahim . dah lama tak update ...
  • sabar dan terus sabar T.T
  • CINTA ITU INDAH:)
  • cerita hari ini:)