Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
saya dan dia:)
okayy , about her , full name is shafiqah kamishar . camne aku boleh kenal dia ? hehe . guess what ? aku tak pernah pun jumpe dia , tapi kitorng kenal kat facebook jea . macam mana kitorng bly rapat ? hee ~ hobi kitorng ni , wall to wall , pokeII , haha:D macam org tak betul kan ? *ade aku kesah ? haha .

akak ni baik sangat , caring ^^ dia form4 . dia sch kat sms rembau .*budak pandai nii :) pmr dapat 8a . hee~

i don't know whether she's owned or not . so , kalau nak kenal , pepandai lahh cari information ea ;) haha:D

to akak:)
nak tw  tak ? first2 kita kenal dulu , bile sy on9 , mesti sy nmpk ,*shafiqah kamishar has poked you* wee . sukenya hati . haha:D then , lepas tu , bile sy on sy mesti cari nme akak . percaya tak ? percayalah , tiada unsur penipuan , haha:D

sape2 yang nak tengok blog dia boleh tengok kat :
www.pikodstory.blogspot.com
blog dia awesome :) sukee . aku nak cakap : SAYA SAYANG AKAK PYQA,YOU'RE MY SUNSHINE SIS:) i heart youu <3

k'baii , assalamualaikum:)


PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • it's about today :)
  • Wordless Wednesday :)
  • tak de keje^^
  • bismillahirrahmanirrahim . dah lama tak update ...
  • sabar dan terus sabar T.T
  • CINTA ITU INDAH:)
  • cerita hari ini:)
  • tentang hidup~
  • sekolah baru sekolah baru~
  • when a true friend comes to me T.T