Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
insyaAllah:)


kau tak malu ke fitnah aku ? tak rasa bersalah ?

ouh ,paham ,kau kan tak makan saman? :P

aku rasa aku perlu bagi peluang lagi dekat kau.

tapi ,tak perlulah kau nak fitnah aku suka budak tu ,budak ni ,

even aku sendiri pun tak pernah cakap aku suka dia or what~

memang hidup aku penuh dugaan ,

tapi Allah tu tak kejam .

dia bagi kat aaku orang yang baik ngan aku ,

banyak bagi aku semangat .

teruskan hidup dekat sekolah tu .

aku tak nakk tinggalkan sekolah tu macam aku tinggalkan pedas .

cukuplha .kita ni ,hidup ,jangan jadikan diri kita sebagai ujian tuk orang lain .

tadi ,aku dah membazir airmata aku untuk kau tau?

aku pun tak tahu kenapa aku rasa sedih semata-mata sebab KAU .

aku faham ,siapalah aku untuk kau?

tapi,nak jaga tepi kain orang tu ,beragak sikit yea.

fikirlah air muka aku .aku MALU tau .

apa2 pun ,aku tak nak ambik ape2 tindakan .

macam kau but kat aku .

AKU MASIH BOLEH SABAR:)

kalau kau betul2 nak gaduh,tunggu aku hilang sabar ea?

terima kasih ;)

SAYANG KAU BEB:)
S.A.B.A.R:)


ape2 pun ,ape yang kau buat tu ,tak menjejaskan hidup aku *kot :(

INNALLAHA MA'ANAA ,ALLAH BERSAMA KITA:)

sekian ,ikhlas dari hati ,
assalamualaikum.

p/s:masa macam nilah kita nak tengok sama ada kawan kita tu betul2 seorang kawan ,sahabat:D
     I think i've got it.THANKS ALLAH .






PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • CINTA ITU INDAH:)
  • cerita hari ini:)
  • tentang hidup~
  • sekolah baru sekolah baru~
  • when a true friend comes to me T.T
  • pindah,pindah:(
  • hidup ni...
  • kawan:(
  • contest blink-blink:)
  • photos:)