Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
sakit ujian drpd ALLAH:)




Kan kan kan? Allah bersama orang yg sabar .tapi ,aku kecewa ,sebab ,time aku sakit ,ada sorang budak kelas aku ni ,just pandang je .


Aku bukan nak dia tolong ,tapi itu menggambarkan KETIDAKSUKAAN DIA TERHADAP AKU .

Tolonglaa ,aku TAK SUKA NAK GADUH nak nak dengan budak kelas aku .tapi ,jangan paksa aku .kalau boleh aku nak ukhuwah kita rapat .

SEMUANYA KERANA ALLAH .

kpd budak keelas aku ,kalau korang baca ,korang dh nmpk macam mana teruknya aku sakit tadi kan?aku pernah rasa LAGI TERUK DRPD TU .

aku tau ,korang faham kenapa aku perlukan sokongan korang .kan?korang faham kan?

aku harap aku dapat share suka duka aku dengan korang .

itu cuma HARAPAN dan aku cuma dapat berdoa supaya harapan aku menjadi KENYATAAN.

aku harap kita menggapai langit bersama:)


aku nak korang ingat tiga words ni:

AKU SAYANG KORANG.

walaupon kita baru kenal ,tak pe ,kita boleh tanam ukhuwah fillah dalam diri kita .

huhh .selesai ape yg ade dalam kpale otak akuhh .harap diorang faham .

anyway ,aku nak bagi satu lagu kat korang ,fahami makna disebalik lirik :)


Lirik Pokok – Meet Uncle Hussein

by FARAH on MAY 23, 2011




Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu kemana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam
Menyusur dikaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
La la la la la la la la la
La la la la la la la lalalalalaaaa
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok
that's all ,anyway ,thankss for reading:)
assalamualaikum .
p/s:hidup tak selalu gembira,langit tak selalu cerah:)


PASTFUTURE


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • tentang hidup~
  • sekolah baru sekolah baru~
  • when a true friend comes to me T.T
  • pindah,pindah:(
  • hidup ni...
  • kawan:(
  • contest blink-blink:)
  • photos:)
  • indahnya hidup~
  • kelawar?