Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
tiba-tiba...
Monday, April 25, 2011 • 6:56 PM • 0 comments
bismillah..

hmm ,when we think about ourself back,mesti kita terfikir ,ape yg kita pernah buat,dengan siapa kita pernah kawan ,salah2 yang kita dah buat dulu...salah?

hmm ,cakap pasal salah,mesti kita banyak salah ,kita tak telepas drpd kesalahan kan kan kan?perlu ke kita ungkit?tak perlu kot..

cuma..kita perlu perbaiki,at least better drpd dulu,
dah terlambat?hmm ,bagi saya  tiada istilah lambat untuk berubah,tapi kalau korang dah fikir macam tu,kita guna istilah ni,'LATE IS BETTER THAN NEVER'right?:D

so,konklusinya ialah ,berubah adalah jalan yg terbaik,drpd kita diam,tapi tak buat ape2 ryte?okay,harini saya balik hostel,byebye.
tunggu minggu depan.

till then,
assalamualaikum:)

Labels:



PASTFUTURE
BONJOUR
"Mereka merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang." 'Ali Imran:54


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • alhamdulillah:D
  • kenapa saya rasa macam ni?
  • buad kaum hawa sekalian .baca dan hayatilah..
  • sakit?
  • hati seorang ayah.
  • mengapa harus bersedih?
  • jgn salahkn cinta.
  • tips bangun subuh^^
  • Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih, Maha Penyay...
  • chantek itu ujian ?