Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
kenapa saya rasa macam ni?
Monday, April 4, 2011 • 12:15 AM • 0 comments
bismillah ..
assalamualaikum ,


hmm ,saya tak tahu kenapa saya rasa macam ni ,i just don' know how to EXPLAIN it =,= ,but i try:]
saya rasa sedih ,kecik hati ngan someone ,but ,ofcourse i wouldn't tell you WHO.cuma boleh sabar jea.tak pe .saya sabar selagi termampu ,
teringat firman Allah ,
  ''innallaha ma'assobirin''
sesungguhnya Allah bersama org2 yg sabar .


tak pe2 ,sabar kan sebahagian drpd iman? cuba bayangkan ,
bile kita hargai seseorang tu ,tak ke orang tu patut hargai penghargaan yg kita dah bagi dekat dia?to my dear friends,
just remember ,when you cry ,who will be your shoulder-to-cry? me right? bukan nak ungkit ,but,appreciate my sacrifice,my time when i with you,
friends,
how much time I wasted with you, how much money I wasted for you?bukan saya nak berkira ,tapi,awak dah buat saya nak berkira dengan awak bila awak berkira dengan saya.please understand me.


kalau awak baca ,harap awak fikir balik:] ,  
kalau awak mintak maaf kat saya ,saya sudi maafkan awak ,
saya tak de niat nak marah awak ,cuma..
tolonglah jangan main2kn saya sbg kawan awak .


awak tak nak rasa lagi ke kemanisan ukhuwah yg selama ni kita bina? 
awak tak hargai ke penat lelah kita pertahankan ukhuwah yg selama ni kita impikan?
tak pelahh ,awak fikirlah balik ea.
saya tetap sayang awak sebab ,
dengan awaklah saya kenal erti hidup ,
dengan awaklah saya rasa susah payah ,suka duka banyak lagilah.


 tingkatkan pretasi,kurangkan kontroversi;]


till then ,
assalamualaikum:]









Labels:



PASTFUTURE
BONJOUR
"Mereka merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang." 'Ali Imran:54


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • buad kaum hawa sekalian .baca dan hayatilah..
  • sakit?
  • hati seorang ayah.
  • mengapa harus bersedih?
  • jgn salahkn cinta.
  • tips bangun subuh^^
  • Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih, Maha Penyay...
  • chantek itu ujian ?
  • untuk yg bergelar da'ie ..
  • bismillah.. Kadang kadang Allah sembunyikan mataha...