Forbidden Love .
ABOUT ENTRY LINKS TWITER FACEBOOK
alhamdulillah:D
Monday, April 18, 2011 • 10:29 PM • 0 comments
bismillah ,

as i said just now,i went to doctor for an appointment ,to see my RESULT DARAH,and alhamdulillah ,subhanallah ,dengan ape yg saya dah lalui selama ini ,kertas yg dikatakan result test darah tu ,mengatakan penyakit yg selama ini disyaki berada di tubuh saya *rheumatoid athritis ,NEGATIVE sama sekali.thanks Allah .i like to 'ingatkan' diri saya dan jugak orang lain dengan puisi ni ,

kadang2 Allah sembunyikan matahari,
dia datangkan petir dan kilat ,
kita menangis dan tertanya2,
kemana hilangnya cahaya?
rupanya Allah nak hadiahkan kita pelangi:D

begitulah ,maha pemurahnya Allah .semoga Allah meletakkan kita didalam redhaNya selalu,sesuai dengan matlamat hidup kita ,mencari cinta Allah ,mencari MARDHATILLAH ,meskipun kita selalu menyakitkan 'perasaan Allah' ,namun Allah tidak pernah berhenti memberi oxigen kepada kita semua.hatta kita melakukan dosa yg banyak sekalipun,Allah masih sudi ampunkan kita,*melainkan kalau kita tidak mahu bertaubat kpd Allah. ,subhanallah!


Allah s.w.t berfirman, ertinya;
“Katakanlah (wahai Muhammad): Wahai hamba-hambaKu yang telah melampaui batas terhadap diri mereka sendiri (dengan perbuatan-perbuatan maksiat), janganlah kamu berputus asa dari rahmat Allah, kerana sesungguhnya Allah mengampunkan segala dosa; sesungguhnya Dialah jua Yang Maha Pengampun, lagi Maha Mengasihani”
(QS. Az-Zumar: 53)

semoga Allah mengampuni kita ...
 till then,
assalamualaikum.

Labels:



PASTFUTURE
BONJOUR
"Mereka merancang, Allah juga merancang. Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang." 'Ali Imran:54


OTHERS;


>> dapat blog baru
date : NOW
at:10 am


>> Hari Raaayaaaa ~
date : 12/12/12
at: 12pm


>> cinderella arrived
date: 1/1/2190
at: 13.12pm

BLOG ARCHIVE;

  • kenapa saya rasa macam ni?
  • buad kaum hawa sekalian .baca dan hayatilah..
  • sakit?
  • hati seorang ayah.
  • mengapa harus bersedih?
  • jgn salahkn cinta.
  • tips bangun subuh^^
  • Dengan Nama Allah Yang Maha Pengasih, Maha Penyay...
  • chantek itu ujian ?
  • untuk yg bergelar da'ie ..